keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Uusi kämppä korkeuksissa

Jätimme eilen ekotalon taaksemme ja muutimme 148 Elizabeth streetille. Kerros on 22. tai oikeastaan 21. koska 14. kerros puuttuu. Neljäntoista sanominen kuulostaa kiinaksi "die for sure", joten täällä se on ystävällisesti skipattu, ettei kukaan joutuisi pahaenteisessä kerroksessa asumaan. Korkealla ollaan ja sen huomaa kun tuuli vinkuu rakenteissa ja alaspäin katsoessa huippaa.

Alas on pitkä matka

Kämppiksinä meillä on nyt kaksi pariskuntaa, toinen Uudesta-Seelannista, toinen italo-venäläinen. Olkkarissa on pari sohvaa, keittiössä on keittiötaso ja välissä on ihan oikea ruokapöytä, jei! Keittiön varustelutasoon emme vielä ole pahemmin päässeet tutustumaan, kun emme ole vielä kokanneet mutta eiköhän puutteet huomaa illalla kun on tarkoitus tehdä kenguruburritoja. Astianpesukone on hyvä varustelisä, aloinkin jo kyllästyä tiskaamiseen. 

Uusi keittiö
Uusi olkkari-ruokasali
Huone on vielä muuton jälkeisessä kaaoksessa, en tarjoile siitä nyt kuvia. Sen sijaan saatte nähdä meidän oman parvekkeen parvekekalusteet. Kaikissa huoneissa on parvekkeet ja lisäksi yksi parveke on myös olohuoneessa. Pitää vain toivoa, että parvekkeelle tulee vielä käyttöä nyt ilmojen viiletessä. Yöllä laskee jo kymmenen asteen tuntumaan. Elättelin visioita parvekeyrteistä, mutta nyt en ole ollenkaan varma, tarkenisivatko ne tuolla viimassa. Pitänee odottaa kevääseen asti. 

Parveketuolit
Näkymät meidän parvekkeeltamme ovat kohti muita taloja. Välistä tosin pilkottaa oopperatalon suurin kupoli ja kaistale mertakin näkyy, eli ei yhtään hullumpi. Illalla loistavat kaupungin valoja vaikka tämä ei Shanghai olekkaan.

Meri ja oopperatalo, siellä kaukana
Toinen suunta, kaupunkia

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti