keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Niittinahkahaarniska

Muutamat lukijoista ovat varmaankin tietoisia "salaisesta pimeästä puolestani" joka naputteli öisin kynttilänvalossa tyyliblogia internetin eetteripyörteisiin. Koska tiikeri ei pääse raidoistaan eikä koala pussistaan, himoitsen jatkuvasti tyylipostausten naputtelua. Niitä ei kuitenkaa ole tulossa tällä hamaa niin paljoa (kun olen työntön ja epämaterialistinen, köh), että blogi päivittyisi pelkästään asupostausten kautta järkevää tahtia kun muutkin Ihanat nörtit näyttävät asupostailuun hieman kyllästyneen. Siksipä päätin siirtää omat "päivän asuni" tänne Ihmemaahan. Vaatteista tykkäämättömät friikit skipatkoon postaukset joiden täginä on tästä lähtien "fäshiön". Ja sitten itse asiaan:

Kaikki koskaan fantasiatietokonepelejä (Diablo I&II& kohta III(!!!!!!)) pelanneet tietävät, että yksi ensimmäisistä haarniskoista mitä lojumasta löytää on yleensä "studded leather armour". Niititetty nahka ei paljoa suojaa, jos siinä ei ole taikaominaisuuksia mutta se on parempi kuin ei mitään raivoisasti pimeästä hyökiviä mököjä vastaan.

Täällä ei mitään huntsmania suurempaa ököä ole vielä tullut päin mutta suojaava niittinahkahaarniska on silti tarpeen, esimerkiksi pimeän tullessa matkalla ravintolaan. Onneksi H&M ja Donatella ovat sellaisen minulle tarjonneet ja voin huoletta kipittää Sydneyn illassa Donatellan omin pikku överiruskettunein kätösin nahkaan hakkaamiin niitteihin verhoutuneena.

Niitti poikineen
Olen myös ikuisesti kiitollinen miehelleni joka urheasti tuli mukaani kaaokseen, jota myös H&M-disainerkollaboraatioiden avajaispäiväksi kutsutaan ja nappasi nahkaihanuuden suoraan venäläisten tätien akryylikynsien ulottuvilta. Istuvuus lähenee hansikkaan luokkaa ja kateusfaktori on korkea. Ex-kämppis uhkasi yllä hiipivänsä pöllimään tämän, onneksi koko olisi täysin väärä.

Kehutut kengät
Mintun idea siitä, että alkaisin pitämään Bondin ihkukämpän kivijalassa Suomimuoti-putiikkia ei välttämättä ole täysin tuulesta temmattu. Joka kerta kun olen pitänyt punaisia Parikoita jalassa, on joku satunnainen ohikulkija kommentoinut niitä. Kun räpsimme tämän postauksen kuvia, ohi ajava setä huusi ikkunasta "I like your shoes" ja kun kävelin Corset bootseissa illalla pubista, pubin portsari sanoi "those are some serious boots". Selkeästi Minnan pitäisi lähettää minulle enemmän kenkiä, että voin edistää tunnettavuutta down under. Vink vink.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti