lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pitkäperjantain parhaat

Harvemmin on pääsiäisenä ollut rantakelit. No, tällä kertaa oli. Fiksut auringonpalvojat voitelevat naamansa spf 50 Anessalla ja kroppansa kookoksen tuoksuisella parhuusrasvalla. Tylsistymistä estämään uusin aussi-Vogue.


Paikalliset syövät täällä pitkäperjantaisin hot cross buns-nimistä rusina/suklaa/kahvipullaa. Nämä kuuluu halkaista, voidella ja laittaa hetkeksi uuniin/mikroon niin, että voi sulaa. Reseptistä kiinnostuneet voivat vilkaista esim tänne. Söimme näitä oikeastaan vasta lauantaina vaikka pitkäperjantai olisi ollut se oikea päivä. Noh, lammastakin söimme jo eilen The Local Taphousessa (lammasburgereita) ja seuraavan kerran varmaan vasta tiistaina kun vuokraisäntä palasi Balilta.

Rusinat pullasta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti