Topside sieltä vasemmalta ylhäältä |
Wagyu-herkkupala |
Onnellinen Anna saa kaluta luun |
Orkideoja baarin puolella |
Hauska kääntöveitsimäinen pihviveitsi |
Hienosti marmoroitunutta, varmasti herkullista |
Sisilialaisia oliiveja, artisokkaa ja wagyuta |
Blogileuhutuskuva meidän ihan superhyvästä pitsasta |
Lihanleikkuu: http://www.hotandchilli.com/2011/11/butchery-and-cooking-steaks-with-eblex.html
Nomnom!
VastaaPoistaJuuri sopivasti tämän postauksen jälkeen näin Park Tavernin ruokalistalla kaikenlaista wagyu-kamaa! Oli kuitenkin sen verran kuuma, ettei tehnyt mieli lihaa, joten jäi kokeilu toiseen kertaan.
VastaaPoistaKäy testaa heti ku viilenee. Nomnom! Oliko missä hinnoissa? Täällä noille ei varmaan lueta haikuja mutta ainakin joku käy soittelemassa didgeriduuta kun ei ole halpaa, ei.
Poista