tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen kunnon talvimyrsky ja vähän sarjalänkyttelyä

Tänään oli ensimmäistä kertaa oikeasti ökunnolla kylmää. Nahkatakki ja villapaita tarvittiin työmatkalle (tosin nyrkkeilystä palasin shortseissa) ja pimeää alkoi tulla jo kolmen maissa kun synkät pilvet kertyivät taivalle. Tuuli meinasi pölliä sateenvarjon  ja katkoa pikkupuut. En postaa kuvaa kun ulkona on vain pimeää ja sataa. Kuvitelkaa Suomi marraskuussa mutta lämpimänä.

Talven tulosta puheenollen, Game of Thronesin toinen kausi on nyt luurattu. Ensimmäinen kausi oli uskollisempi kirjalle mutta toisin kuin jotkut(tm), en pitänyt tätä kautta huonoa tai tylsänä vaikka muutama muutos häiritsikin jonkin verran. Lieneeköhän seuraava kausi pelkästään kolmannen kirjan ensimmäinen osa vai tuleekohan koko kolmoskirja kerralla? Martinille tulee kiire kirjoitella seuraavaa kirjaa, sarja ottaa kovaa vauhtia kiinni.

Työttömän ollessani katsoin kuusi kautta Dexteriä. Pidin siitäkin paljon mutta kolmoskausi oli selvästi heikoin. Parhaiten Dexter toimi kun jahdattiin toista superovelaa sarjamurhaajaa eli Dexterillä oli vastapari. Tykkään Dexteristä myös sen Miamiin sijoittumisen vuoksi vaikka se nyt ei ehkä varsinaisesti olekkaan yhteiskuntaa kuvaava vaan sarjamurhia kuvaava. Mielenkiintoista on myös Dexterin pohdiskelu itsestään ja tappamisen oikeutuksesta. Välillä horjutaan mielenkiintoisilla alueilla kuten uusimmassa kaudessa uskonnon kanssa mutta en nyt kerro miten ateisti-Dexterin käy. Uusin kausi taitaa olla vasta tekeillä mutta onneksi True Blood alkaa taas pian ja voin kuolata puolialastomia ihmissusia ja vampyyrejä.

Friendly neighborhood serial killer

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti