lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tositelkkaria

Television omistamisessa on hyvä (ja huono) puolensa, että myös paikallista tosi-teeveetä tulee välillä seurattua. Supersuosittu ohjelma täällä on Australian Master Chef joka näyttäisi olevan aika lähellä Suomen vastaavaa paitsi, että jaksoja on monta kertaa viikossa ja tehtävät vaikuttaisivat paljon vaikeammilta.

Master Chef!!!
Toinen suosittu, jo tältä kaudelta loppunut ohjelma oli Australian Voice. Voicen idea on olla laulukilpailu jossa myös tuomarit kilpailevat jotenkin keskenään. Tuomareina täällä oli Nicole Kidmanin nykyinen kantrilaulajamies, Heidi Klumin ex-miehenä kunnostautunut Seal (kai se jotai laulaakin), joku aussilaulajatsiksi nimeltä Delta ja Good Charlotten toinen tatuoitu jäbä, jonka funktio taitaa olla lähinnä olla Nicole Richien mies. Kilpailijat olivat kyllä todella hyviä laulamaan ja jonkun edeltävän vuoden voittaja oli söpöhkö aboriginaaliteinipoika.

Tuomarit 

Laulun ja kokkauksen lisäksi telkusta tulee tietenkin myös perus jenkkilaihduttajat, jenkkialligattorinmetsästäjät, jenkkipanttilainaajat ja jenkkiperintätoimiston pumpatut urpot. 7mate niminen kanava on kunnostautunut näyttämään jenkkipunaniskaohjelmia, välillä mukana myös rojua metsästävät kanukit.

Tällä hetkellä suosituinta tositeeveetä taitaa kuitenkin olla paikallisesta malli/randomjulkkis Lara Binglestä kertova "Being Lara Bingle". Lara tuli julkisuuteen kauan sitten Briteissä sensuroidusta Australian matkailumainoksesta. Sensurointi tapahtui koska lopussa Lara kysyy "Where the bloody hell are you?" ja tämä kaamea kiroilu oli briteille liikaa. Mainoksien ja satunnaisen malleilun lisäksi Lara myös seukkailee kritetin-ja rugbyn pelaajien kanssa, ajaa ilman ajokorttia, joutuu lehtien kansiin alastokuvien tai selluliittien takia ja asuu Bondilla kalliissa kämpässä jossa on sarjasta päätellen ihan yhtä kylmä kuin meilläkin sisällä kun kaikki pitävät huppareita ja uggeja sisätiloissa. Sarjaa myös kuvataan lähestulkoon reaaliajassa, eli lööpit joihin Lara joutuu ovat melko tuoreita.

Laralla on hauskaa

Uusin tulokas, vasta yhden jakson verran kohua aiheuttanut Shire on taas Australian Jersey Shore. Shire on alue lähellä Cronullaa jossa ilmeisesti asuu rikkaita valkonaamoja joilla on liikaa rahaa ja liian vähän aivoja. Ei ainakaan ensimmäisessä jaksossa tapahtunut mitään kovin raflaavaa, eikä Snookin veroista ihanaa naista sarjassa ole ainakaan vielä vaikka aika lähelle pääsee oranssi duckface-kaksikko tai rikkaan isän rahoja tuhlaava nenäkirurgiatyttö. Lehdet jo julistivat, että tämä on Australian television uusi pohjanoteeraus mutta eiköhän tästä vielä huonommaksi päästä...

Shiren tytöt, kaksi oikealta ovat parhaita 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti