tiistai 17. heinäkuuta 2012

Synttäreitä ja kahviloita

Elämä jatkuu melkolailla normaalisti täällä. Talviflunssa yrittää saada nenän valumaan mutta olen tähän mennessä taistellut urheasti vastaan.  Hipsteröimme kahviloissa ja brunsseilla ja palelemme sisällä kun talot on rakennettu ajatellen ihan jotai muuta säätä.

Töissä käynti on ollut yllättävänkin mukavaa. Tuntuu, että ensimmäistä kertaa töissä tekee juttuja jotka oikeasti tuntuvat kiinnostavilta ja jopa maanantaisin on ihan mukavaa lähteä töihin. Joko kuukausien työttömyys on tehnyt ihmeitä tai sitten nykyinen duunin on vain todella hyvä.

Cava-nimisen kahvilan venausalue

Eggs benedict

Sain myös virallisen hyväksynnän jatko-opiskeluihin University of New South Walesiin. Tarkoituksena olisi aloittaa koulut vuoden vaihteen jälkeen. Tällä hetkellä agendalla on stipendien haku, jippii. En ole ihan varma mitä mahdollisuuksia minulla on tuhansia kiinalaisia vastaan hakiessa mutta yrittää tietty pitää ja jossain vaiheessa viisumikuvioit voivat mahdollistaa maksuttoman yliopiston.

Lisäksi olen käynyt nyrkkeilemässä pari kertaa jopa aamutunneilla, eli olen herännyt täysin epäinhimilliseen aikaan ja ollut salilla jo 6:30 tappamassa säkkiä. Palkitsin itseni tästä yli-ihmissuorituksesta aamupalalla lähihipstahkahvilassamme Joe Blackissä jossa henkilökunnalla on viikset ja kahvia joutuu aamuisin jonottamaan.

Arkiaamupalamestamme Joe Black

Aamupalahipster
Söpö sokeripullo

Olen myös vanhentunut, mutta se ei haittaa sillä 28 on uusi 21. Vietin aika osteriteemaista synttäriä sillä söimme ostereita niin himassa (uuden suosikkilihani wagyun ja hummerinpyrstön lisukkeena) kuin myös synttäriraflassa Tokonomassa.

Iha itte avasin (no ainaki pari)
Hyvin marmoroitunut pihvi
Hummeri salviavoilla
Raflassa oli todella pimeää (ja kuvat sen mukaisia) mutta viihtyisää. Klasulle tuli mieleen nolkyt-luvun pintaliitomestat. Pitänee yrittää harrastaa enemmän pintaliitoa, oli sen verran kivaa ja todella hyvää fuusiojapanilaista. Joimme jopa vähän sakea, joka ei edelleenkään ollut hyvää vaan muistutti lähinnä lämmintä kiljua.  Onneksi Asahi toimii aina. 

Osterit jäähileellä ja jääpalkissa
Sashimia

Sushia

Pintaliitomeitsi
Sain Klasulta synttärilahjaksi aivan ihanat steampunk-henkiset korvikset. Olin näitä kuolannut jo muutamaan otteeseen. Kellojen koneistossa on jalokiviä ja kellot ovat ilmeisesti venäläistä alkuperää rakenteensa perusteella.

Kauniit, tykkään!

Kävimme myös uudemman kerran billssissä, raflassa jossa kävimme myös ensimmäisinä viikkoinamme Sydneyssä. Silloin työttömän rahatilanne oli erilainen, tällä kertaa oli varaa kahvin lisäksi myös ruokaan. Tilasin "corn fritterin" pekonilla ja se oli todella hyvää. Melkein yhtä hyvää kuin ensimmäisellä kerralla syödyt ricottapannukakut. Crown-streetiltä puuttuu enää muutama kahvila jotka pitää katsastaa mutta sivukaduilla ja muissa kaupunginosissa kivoja kahviloita vielä riittää. Niin paljon kahvia ja niin vähän aikaa...

Aamiaismaissi

bills sisustaa mariskooleilla

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti