torstai 26. heinäkuuta 2012

Nananananan, Bätmään!

Tänään kävimme ensimmäistä kertaa jokaturistin pakollisessa Sydney-kohteessa, IMAXissa. Niille siis jotka eivät tiedä, mistä on kyse, Sydney IMAXin pitäisi olla maailman suurin valkokangas mille tällä pallolla elokuvia heijastetaan, eikä siellä näytetä kaikkia elokuvia, vain "isoja" leffoja ja hienoja luontodokkareita. Muissa kaupungeissa on muita IMAXeja, mutta meidän on paras. Onneksi myös uusin Batman, The Dark Knight Rises, pyörii tällä hetkellä IMAXissa, ja siihen on jopa kuvattu ainakin tunnin verran matskua IMAX-kameralla.


IMAX oli kuin olikin melkoisen vaikuttava ilmestys. Alussa varoitettiin, että se saattaa aiheuttaa huimausta ja ennen kuin massiviseen kuvaan tottui, oli vaikea päättää mihin sitä katsoisi. Ensimmäinen toimintakohtaus olikin joko tämän vuoksi, tai nykyaikaisen toimintakohtauskuvaustavan vuoksi vähän sekava mutta tottumisen jälkeen elokuvaa oli ilo katsella jättimäisenä. 

Itse elokuva oli mielestäni eheämpi ja parempi kuin edellinen Nolanin Batman. Anne Hathaway oli parempi kuin oletin, mutta ei toki Michellen kissanaisen tai Burtonin tyylitajun voittanutta. Bane oli myös paljon parempi pahis kuin edellinen versio, Poison Ivyn apuri-Bane joka oli lähinnä ihme pelle. Pöhköä oli edelleen Batmanin kähinä ja nyt siihen päälle vielä toinen kähisevä Bane.. 

Huomenna sitten jotain täysin erilaista. Pakkaamme pipot ja lapaset ja suuntaamme tänne:


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti