sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Rapuja vuorovesialtaassa

Laskuveden ollessa matalalla voi Bondin molempien päiden vuorovesialtaissa nähdä hauskoja rapusia. Hoksasin olioiden olemassaolon muutama päivä sitten kun tuijottelin merelle Klasun surffatessa ja sateen ropistessa päähän. Silloin rapuja oli satoja sillä ketään muita ihmisiä ei ollut pelottelemassa niitä kiven rakoihin. Tänään rapuja oli vähän vähemmän tai sitten ne eivät liikkuneet tarpeeksi, että niitä olisi huomannut sillä ne sulautuvat aika hyvin kiviin.

Ravunkatsastaja
Rapuset 
Ruokaa, jos vain sais kiinni
Rapulainen
Niinä päivinä kun emme tee juurikaan mitään, käymme yleensä joko surffaamassa tai skeittaamassa tai molempia. Tänään oli vuorossa ihan hyvää skeittiä ja hieman liian voimakasaaltoista surffia. Surffaus alkaa pikku hiljaa sujua paremmin, hyvällä säällä saa nätisti jo laskettua alas murtuvaa aaltoa ja tänään sain myös kerran käännettyä laudan aallon myötäisesti. Tavoitteena olisi kesän loppuun mennessä osata niin hyvin, että laudan voisi vaihtaa kahdeksanjalkaisesta rotiskosta johonkin vähän kannettavampaan malliin. Bondilla asuminen on (ylläri, ylläri) vaikuttanut surffausharrastukseen pelkästään myönteisesti. Vedessä on tullut käytyä joka viikko useampia kertoja jos vain on ollut kelejä.

Rannalla oli pilvistä

Klaus ja ollie 

2 kommenttia :

  1. En tiedä onko tämä joku old wives' tale, mutta mulle kerrottiin just pari viikkoa sitten, että ravut lähtevät liikkeelle sateella. En ole vielä käynyt tarkastamassa teorian todenpitävyyttä, mutta tuli vain tästä sun jutusta mieleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainaki mätsäis sen kanssa, että sateella niitä näky paljo enemmän. Varmaan vähemmän lintuja myös safkailemassa rapuparkoja.

      Poista