maanantai 21. tammikuuta 2013

Orkidea, viimein!

 Hahaa! Hullun Orkideanaisen paluu on lähellä sillä vihdoin ja viimein löysin siedettävän hintaisen orkidean josta ei tarvinnut maksaa 80-120 dollaria. Ovat nimittäin kukat täällä aika hinnoissaan. Olen jo muutaman kerran kironnut kun Ikean orkideat ovat aina loppu tai niitä ei ole varastossa kun siellä päin tulee liikuttua sillä ne ovat saman hintaisia kuin orkideat vanhoilla kunnon Hulluilla Päivillä. 

No, kyseinen yksilö on niinki glamöröösistä kukkakaupasta kuin Coles mutta eiköhän siitä hyvällä hoidolla ihan kelpo kukka saada.

Koko kukka ja kallokaiffari
Lähitaidekuva
Mielenkiintoista nähdä kukkiiko orkidea täällä enemmän vai vähemmän. Klasun äidin hoidossa olevat orkideani eivät ilmeisesti ole kukkineet sitten viime Suomen kesän. Tässä on nyt myös vain yksi vana mutta niitä kasvaa melko helposti lisää. Pitää vain hankkia järkevämpi ruukku eli läpinäkyvä sellainen, että ilmajuuret saavat myös valoa. Ah, himoitsen myös miniorkideaa joita täällä myy yksi kukkakauppa Bondi Junctionissa. On se vaan söpö mutta saman hintainen kuin täysikasvuinen kukka ja vääränlaiseen ruukkuun istutettu. Ehkä sitten jossain vaiheessa kun meillä on vähän enemmän tilaa.

Joululahja isältäni, vinkeä meksikaanikallo. Sen kaveri on paketissa ja kontissa matkalla tänne. 

3 kommenttia :