perjantai 2. marraskuuta 2012

Lisää Halloweenia

Muutamat teistä rakkaista lukijoista saattavat tietää, että en koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta tälläytyä ja meikata kauhuteeman mukaan. Halloween on vuoden parasta (ja valitettavasti lähestulkoon ainoaa) aikaa kaivaa vampyyrinhampaat arkustaan, viitat hautakivien alta ja hämähäkkikuvioidut korkkarit kaapista. No niitä korkkareita mä käytän kyllä arkenakin...

Rullaluistindiskon lisäksi bongasin Sydneyn TimeOut-julkaisun uutiskirjeestä myös Gazebo-nimisen raflan järkkäämästä Vampires Feast-kauhuteemaisesta illallisesta ja varasin sinne oitis pari paikkaa.

Kauheaa ruokaa! Iik!
Koska en kuitenkaan halunnut käyttää hoitsuasua toista kertaa, piti keksimäni uusi asu. En halunnut tälläkään kertaa tuhlata rahaa vaatteisiin (tuhlasin vain vähän meikkeihin ja ripsiliimaan) joten asuksi valikoitui vaatevarastoni tämän hetken eksoottisin kappale: galaksikuvioitu haalari. Naamaan vain vähän meikkiä ja avot, nainen muuttui astraaliolennoksi.

Galaktinen ilmestys

Nopea arkimeikki
Seuraksen vampyyri-illalliselle sain lempisupersankarin Wolverinen. Ahmamies jopa uhrasi viiksensä autettisuuden vuoksi.
Ahmis
Raflassa oli vedetty sisustus teeman mukaisesti ja myös sapuskat noudattelivat kauhukaavaa. Erityisesti tykkäsin sinne tänne ripotelluista kalloista ja pikkuluurangoista. Oli myös mukavaa, että kaikki muutkin ihmiset olivat pukeutuneet enemmän tai vähemmän teeman mukaisesti. Suurin pelkoni naamiaisiin mennessä on, että kukaan muu ei ole tajunnut pukeutua mutta molemmissa pileissä pelko on osoittautunut turhaksi.

Bloody Mary-drinkki ja kallo
Paras osa illallista oli tällä kertaa jälkiruoka. Hyytelö ja makea jälkkäridrinkki olivat todella hyviä. Hauska konsepti, että ihan "normaaliin" raflaankin voi pukeutua. Ensi vuonna uudestaan!

Veri(appelsiini)hyytelöä söpössä rasiassa 
Nätti jälkkäridrinkki

Sisustusta

2 kommenttia :

  1. W-A-U toi arkimeikki! Haastan sut menemään tossa töihn...

    VastaaPoista