maanantai 12. marraskuuta 2012

Karl valokuvaa

Minäkö vanha ja raihnainen? 
Karl Lagerfeld, silloin kun ei suunnittele vaatteita Chanelille, omalle mallistolleen tai mihinkään muualle, napsii myös valokuvia kavereistaan ja järkkää kuvistaan näyttelyitä. Tällä kertaa kaikille oli puettu Chanelin musta jakku päälle eri tavoin, osa normimmin ja osa luovemmin ja kaverikatraaseen kuului niin malleja, näyttelijöitä kuin muita suunnittelijoita. Stailaajan toimi Carine Roitfeld ja näyttelypaikkana himmeästi valaistu vanha venehalli Rocksissa. Näyttelyn nimi oli The Little Black Jacket, teemavaatteen mukaisesti.

Valokuvei valokuvassa
Osa kuvista oli tylsiä, osa oli kauniita ja osa oli hauskoja. Keskimäärin täytyy sanoa, että vanha setä Karl osaa kyllä kuvata ihan hyvin. Jäbä on lähestulkoon yhtä kova monitaituri kuin Bruce Dickinson ja kaupan päälle vielä vanhempi kuin taivas. Lisäksi koska Karlilla on jo tarpeeksi massia ja suklaasta tehty huone, oli näyttely myös ilmainen!

Myös Carine ja Anna Wintour olivat mukana kuvakatraassa. Carine halusi jostain syystä näyttää Cocolta ja Anna oli no, Anna.

Stailasin ittestäni mega-Chanelin
Paholainen pukeutuu mustaan Chanelin jakkuun
Lisäksi näyttelystä sai mukaansa myös ilmaiseksi neljä erilaista kuvaa julisteina. Ne päätyivät kaunistamaan kotimme korkeita, valkeita seiniä. Chanel-koti, kuten uusi kämppiksemme sanoi. Enää tarvitaan se jakku...

Elle Fanningilla on kuulemma kierot silmät mutta tässä se on ihan nätti
Kaksi tuntematonta näyttelijää hyvin stailattuna


Karl: http://s3.amazonaws.com/cmi-niche/assets/pictures/20834/content_karl.jpg?1338317367

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti