sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Melbourne Cup

Tiistaina oli hassu päivä töissä. Melbournessa laukataan Melbourne Cup ja kaikki Victorian osavaltiossa saavat vapaapäivän. Sydneyläiset eivät kuitenkaan halua missata tilaisuutta pilettää, joten skaboja seurataan myös täällä telkusta työpäivän aikana ja pukeudutaan mekkoihin ja hattuihin. Ihan kaikissa duunipaikoissa ei välttämättä ole mitään erikoisempaa, mutta omassa oli ja mikäs sen kivompaa työnvälttelyä kuin skumpan juonti ja pari minuuttia kestävän laukan tiirailu.

Meillä oli myös "vedonlöyntiä" voittajasta, eli sai osallistua joko dollarin, kahden dollarin tai viiden dollarin arvontaan ja hevonen valikoitui sattumalta. Omat konini, Winchester ja Usual Suspect eivät sijoittuneet, ei myöskään ennakkosuosikki Americain sillä koko homman vei Green Moon.

Vihreä Kuu on voittaja
Melko huonosti tunsivat paikalliset laukkaskeneä, eivätkä edes osanneet kertoa minulle millaiset hevoset siellä laukkailevat. Onneksi internet kertoi, että täysverisiä ovat mutta ruunat, oriit ja tammat kilpailevat kaikki keskenään. Eksoottista raveihin tottuneelle.

Paikalla oli hevosten lisäksi myös hevostenkaltaisia otuksia, eli tämän maan hallitsijan poika Charles ja hänen vaimonsa Camilla. Tunkivatpahan mokomat myös Bondille ottamaan aurinkoa perjantaina mutta eivät saaneet nauttia minun ihanasta seurastani, sillä piti mennä töihin.


Hevoinen: http://resources3.news.com.au/images/2012/11/08/1226512/816923-green-moon.jpg

2 kommenttia :

  1. Ehheheee, meillä olikin töissä seuraavanlaista heittoa:

    'Hey, where's that Camilla?'
    'She's number 10."

    Ha - ha - ha!

    VastaaPoista