sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Halloween Roller Disco!

Ausseissa Halloween vaikuttaisi olevan melko samanhenkinen hassuttelu kuin nykyään Suomessakin; aikuiset ihmiset pukeutuvat kauhuasuihin ja menevät humppaamaan erinäisiin pileisiin. Lapset eivät kierrä ovelta ovelle. Tosin keskiviikko voi todistaa tämän olettamuksen vääräksi, sillä silloin US of A:ssakin on varsinanen Halloween-päivä, mutta kaikki mitä olen kuullut tukisi teoriaa, että pelkästään lapsenmieliset vetävät zombi-kuteet niskaansa ja lapset saavat karkkinsa johonkin muuhun aikaan vuodesta.

Klasu ei tällä kertaa ollut valitettavasti meikattavissa, vaan duunikaverinsa polttareissa, joten sain käyttää luovuuttani vain omaan itseeni. Shelma oli päättänyt, että minusta tulisi hieno zombihoitsu, joten  sillä linjalla sitten mentiin rullaluistinhalloweendiskoon.

Potilaat voivat ihan hyvin. Ovat vain vähän aneemisia. 

Sain seurakseni verisen nunnan ja lapsia karkeilla hoikuttelevan papin.

Hengellistä johdatusta tarjolla
Roller Discossa luonnollisesti rullailtiin rullaluistimilla, nelipyöräisillä retrosellaisilla. Meno oli yllättävän normaalia luistelua muistuttavaa ja heitin pehvalleni vain kerran kun yritin liiallisuuden itsevarmuuden myötä ihmeellisiä kikkailutemppuja. Tätä lajia pitää kokeilla ehdottomasti uudestaan! Väkeäkin oli rullaamassa kerrallaan ihan maltillinen määrä kun luistimien määrää oli säännelty, eli sekaan mahtui niin huipputaitajia kuin jatkuvasti suuntaan tai toiseen lentelevää härvääjää. Lähestulkoon kaikki olivat myös osanneet pukeutua teeman mukaisesti zombeista meksikokalloihin ja Lance Armstrongista Lumikkiin.

Itse pirukin rullaa!
Varmat ja epävarmat luistelijat
Onneksi Halloween on täällä vähän luikuva käsite, eli ensi viikonloppuna voi vielä humpata lisää ja osa bileistä on myös keskiviikkona, eli varsinaisena lokakuun viimeisenä. Ehkä tällä samalla zombikanavalla nähdään vielä samaan zombiaikaan muutakin kun nestemäistä lateksiakin jäi vielä vaikka millä mitalla...

Vain lääkkeeksi...

2 kommenttia :

  1. Kolmanneksi vikassa kuvassa BM:n lihas-jumpsuite?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl! Hyvin bongattu. Kävin kehuu sitä. Omaki mekko on BM.

      Poista