perjantai 1. maaliskuuta 2013

Syys saa

Viikonlopun korventava aurinko Soundwavessa tuntuu olevan tällä hetkellä vain muinaisten kesäpäivien muistoa. Ensimmäistä kertaa ilmassa on syksyn viileyttä ja vedin villasukat jalkaan kun lattia tuntui kylmältä. Kauhea tuuli sotkee merta ja ulvoo käytävissä ja porttikongeissa.

Ei tämä peli ole vielä menetetty, ensi viikoksi luvataan taas lämmintä mutta väkisinkin mieleen hiipii synkkä epäilys siitä, että kesä alkaa olla ohi. Olisin toivonut sen kestävän vähän pidempäänkin mutta hyviäkin puolia tässä viilenevässä säässä toki on. Myrsky puhaltaa turistit pois ja saan koko rannan itselleni. Kertaalleen koettuna Sydneyn talvi ei paljoa pelota.

Villasukat vuodelta kiinalainen käpysota

Ilma on kuin.. no kuin Bondi vesisateella aina



3 kommenttia :

  1. Hui! Meilläkin on viileämpää säätä tiedossa, sadetta ja pilviä ei kuitenkaan ja lämpöä vielä 34, mutta paniikki tuli silti: mereen pitää päästä ennen kuin talvi oikeasti tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä melkeen odotan talvea kun se ajaa kaikki turistit pois merestä ja saan rannan ihan itselleni :D Se on vaan märkäpuvun paksuudesta kiinni, eikä se vesi koskaan ollutkaan kovin lämmintä. 22 taisi parhaimmillaan olla.

      Poista
    2. I see. Meillä on ollut ihanan lämmintä tuo merivesi, sellaista linnunmaitoa viime päivät. Talvella me saadaan usein paljon merilevää eikä sen keskelle tee mieli mennä lillumaan :-( Ja se vesikin kylmenee liikaa...

      Poista