perjantai 19. lokakuuta 2012

Ikeassa

Uusi kämppämme, niin isoikkunainen ja korkeakattoinen kun onkin, on hieman pimeä auringon laskettua. Kattolamppu on liian himmeä lukemiseen joten otimme maanantaina suunnan kohti Tempen Ikeaa. H&M ei ole vielä ulottanut lonkeroitaan Australian neitseelliseen punaiseen hiekkaan mutta vanha kunnon kokoa-se-itse löytyy kaikista suurista kaupungeista.


Kuten konseptiin kuuluu, on rojujen järjestys lähes identtinen kuin kaikkialla muuallakin. Järkevin lamppu oli tietty loppunut varastosta joten päädyimme ostamaan vain vähän "nerokkaita säilytysratkaisuja" ja ruotsalaisia lihapullia perunamuusilla. Muistelin kyllä pullien olleen lihaisampia Espoossa. Liekö vika kokissa vai muistissa.


Taustamusiikkina soitetun Roxeten lisäksi Ikea on myös mainio näkkileivän ja puolukkahillon lähde mutta jossain Bondilla on vieä parempi kauppa mistä pitäisi saada hapankorppua! Ehkä voisi ostaa myös kunnon lampun eikä vuodessa hajoavaa viritelmää.


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kommenttia :

  1. Ei yksikään mun Ikean lamppu ole hajonnut vuodessa. Mitä sä teet sun lampuille? :)

    VastaaPoista
  2. Munkin kokemusten mukaan Ikeassa lamput on kestävimmästä päästä valikoimaa.

    Ja Ikean näkkärit on parhaita: Made in Finland! Sen sijaan olen pettynyt, että vaikka Ikeassa mainostettiin rapujuhlia ja myytiin kaikenlaista rapujuhlatilpehööriä, itse kiinalaisia pakasterapuja ei saanut, eikä rapuveitsiä, joten ravut jäi tänä vuonna syömättä.

    VastaaPoista
  3. Näkkäreitä ostin jo aikasemmi. Ne on sitä pyöreetä versioo mitä oli koulussa Koulunäkin lisäks. Iha jees mut kyl hapankorput on parempii. Ne kaikki lamput tuntuu hirvee huterilta. Ei oikee vakuuta. Ostan jotai disainia mielummi tai ledinauhaa.

    VastaaPoista