Jos lähi-Alepaamme, Lemon Grassia Kalliossa tai muinaista Bar 68:sia ei lasketa, en yleensä ole käynyt missään samassa paikassa niin paljon, että olisin voinut olla millään tavalla kantis raflassa tai kahvilassa. Osittain syytän tästä Suomen kehittymätöntä kahvila-ja ravintolakulttuuria, osin omaa ailahtelevaisuuttani joka ajaa kokeilemaan jokaikistä pikkukuppilaa Surry Hilssissä ja himoaa aina uusiin, söpön tai trendikkään näköisiin paikkoihin.
Täälläkin hyvin alkanut kantapaikkailu Joe Black-kahvilan kanssa tyssäsi muuttoon Bondille. Tällä välillä tarjoiluhenkilökunta on ehtinyt vaihtua, eikä uudet aasialaistytsät tiedä, että Klasu haluaa aamupalaksi pekoni-muna-leivän grillikastikeella ja isolla vahvalla cappucinolla.
Ex-kantis |
Toinen ns. kantapaikkamme voisi olla Local Taphouse. Paikan luonne tosin taitaa estää kunnollisen kantapaikkuuden. Ei nimittäin ole kovin hyväksi pidemmän päälle jos kantapaikkana on spessuolutrafla jonka safka on hyvää mutta myös epäterveellistä ja päämyyntiartikkeli on olut. Kanta-asiakkuus vaatisi vähintään kerran viikossa käymistä pidemmän aikaa ja en ole valmis uhraamaan vyötärölinjaani kanta-asiakkuuden alttarille.
Paikallinen Hanatalo |
Siihen asti on tyytyminen siihen, että lähikaupan kreikkalaiset omistajat alkavat kohta tunnistaa. "Ai taas se ostaa avokadoa ja jugurttia".
Lähikauppa josta saa melkein kaikkea |
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti