Yhdellä Yarra Valleyn viinitiloista kasvoi viinien vieressä myös omppupuita ja tilalla oli kelpo viinien lisäksi maisteltavana myös siideriä, omenaa ja päärynää. Omenasiideri oli oikein hyvää, kuivaa ja brittityylistä mutta todellinen yllätys oi päärynäsiideri. En ole kyseisen hedelmän nimen omaaviin siiderituotteisiin koskenut moniin vuosiin ja nytkin mielessä häilyi UpSider Perryn ellottava makeus mutta viinittären suositteluista rohkaistuneena otin asin pohjalta kulauksen ja kas, sehän oli oikein hyvää, suorastaan herkullista! Siideri ei ollut täysin kuivaa mutta ei liian makeatakaan. Erittäin positiivinen yllätys ja mukavaa huomata, että taidolla päärynästäkin saa juomakelpoista. Hyvä aussisiideriväki!
PS. Kännykkäpostaukset jatkuvat, sillä Melbournen hostellin wlan on sikamaisen kallis
Published with Blogger-droid v1.7.1
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti