maanantai 19. joulukuuta 2011

Great Ocean Roadilla, jossain korvessa

Surffiosuus matkasta jatkuu. Tänään tosin meri päätti toisin ja aaltoja ei vain ollut. Onneksi eilen ja toissapäivänä pääsi harrastamaan hullujen vesijuoksua. Tänään keskityimme surffauksen sijasta tsiigailemaan koaloita, Cape Otwayn majakkaa ja palelemaan. Australian kesä lähetti niskaamme sadetta ja tuulta, joka ei näyttänyt puissa mölliviä koaloita juurikaan hetkauttavan mutta hyyti fiinjäveleitä luihin ja ytimiin asti.

Otwayn majakka oli hieno, ns. Ison rahan kivimajakka jonka laatu kivirakenteena oli snaditi esimerkiksi Söderskäriä parempi, mutta itse majakka oli paljon pienempi. Sisätiloja ei juuri ollut eikä valo ollut yhtä magea prismaviritelmä kuin Södärissä. Majakka oli selvästi paikallaan, sen verran laivoja oli haaksirikkoutunut rannikolle ja jengiä hukkunut.

Parasta majakkareissussa oli kuitenkin koalalauma puissa. Koaloita oli majakkaa ympäröivässä eukalyptusmetsässä varmaankin tusina yhden tienmutkan kohdalla. Koalat käyttäytyivät koalamaisesti, eli nukkuivat tai söivät ja näyttivät söpöiltä. Oih!

Huomenissa olisi vielä tietä jäljellä. Edessä siintävät seitsemän ja puoli apostolikivikasaa sekä toivon mukaan lisää surffia ja aurinkoa. Kohtahan täällä saa deevitamiininpuutteen!
Published with Blogger-droid v1.7.1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti