sunnuntai 5. elokuuta 2012

Merkkareita, Melbournea ja ekotaloa

Viime viikkolla kävin ensimmäistä kertaa venäläisessä keskustelutapaamisessa. Kuulin siitä Meetup-nimisen verkkopalvelun kautta missä on listattuna satoja erilaisia ryhmiä kokoontumassa erilaisten aihepiirien ympärille. Oli hauskaa höpöttää venäjää sekalaisen porukan kanssa. Moni oli entisistä Neuvostomaista, osa ihan Venäjältä. Toiset olivat asuneet Australiassa vuositolkulla, toiset muuttaneet vasta hiljattain.

Kipittelin tapaamisesta pois Hyde Parkin reunaa ja näin ensimmäisen opossumini. Tiesin kyllä, että niitä on täällä kaikkialla, mutta en ollut nähnyt koskaan ainuttakaan. Siellä se chillaili puun juuressa, eikä yhtään välittänyt vaikka hiippailin lähemmäs ottamaan kuvia. Yhtäkkiä otus alkoi tulla päin! En ensin liikkunut vaan katsoin miten lähelle se uskaltaa tulla. Kun opossumi vain lähestyi ja lähestyi, otin pari askelta taaksepäin mutta opossumikin päätti, että lähemmäs ei mennä ja hiippaili takaisin puuhun.

Opossumi chillaa
Opossumi hyökkää!!!
Opossumien lisäksi tapahtumarikkautta viikkoon on tuonut lähinnä duunimatka Melbourneen ja mahdollisuus syödä kotoväen lähettämiä merkkareita. Melbournessa oli kylmä, tulevan webbisaitin koodaajien toimisto oli ylitrendikkäällä alueella, lähellä Fitzroyta, tuota Melbournen Surry Hilssiä ja kahvi oli todella hyvää, varsinkin kun sen sai ilmaiseksi koska on asiakas. Aina kannattaa ostaa softaa veronmaksajien rahoilla, suosittelen lämpimästi.

Lauantaina oli myös ecohousen kuoppajaiset. Uusi omistaja aikoo antaa Robbien ja ex-kämppiksemme Bobbyn jäädä asumaan sinne, mutta kompostointi, kasvissyönti ja maanantaimeditaatio taitavat loppua. Pileissä oli hauskaa, paikalla oli tutun sekalainen seura homoja, joogahippejä ja entisiä kämppiksiä. Talo oli siistimpi kuin koskaan kun takapihalta oli raivattu romut, kanat ja koirankakat eikä torakoitakaan näkynyt kuin yksi. Pileiden teemana oli "Faux fur fiesta" mutta minulla ei ollut mitään tekoturkismaista joten pistin sen sijaan päälleni Jeesus-mekon, koska ajattelin sen herättävän mahdollisimman paljon pahennusta. Pahennus jäi kuitenkin vain haaveeksi. Enemmän pahennusta aiheutti Minelliä ja Streisandia palvovan karaokeyleisön altistaminen Run to the Hillssille.

Jeesus ylhäällä, tuomitut sielut alhaalla

2 kommenttia :

  1. Mäkin olen katellut Meetupin kautta porukoita, löysin sitä kautta mm. käsityökerhon. Lukupiirikin löytyi, mutta en saanut kyseistä kirjaa luettua ajoissa niin en sitten mennyt...

    VastaaPoista
  2. Haastoin sut: http://salamanteri.net/georgia/2012/08/faktahaaste/

    VastaaPoista