sunnuntai 12. elokuuta 2012

Aussitettua sapuskaa

Pari erilaista sapuskaa on tullut erityisen tutuiksi täällä asuessa. Toinen näistä on englantilaislähtöinen piiras joita tällä myy esimerkiksi Pie Face-piirasketju, moni gourmetpiiraspaikka ja jokaikinen pikkukaupungin leipomo. Parhaita piiraita ovat lammas-ja currypiiraat. Westfieldin piiraspaikka taitaa olla suosikkini mutta hyviä piiraita on tullut vastaan myös matkatessa. Erityisen ilahtunut olen aina, kun piirasvalikoimassa on beef & kidney pie. Munuaisia ei muuten ole kovinkaan helposti saatavilla, eikä maksakaan tunnu maistuvan lokaaleille kun sitä ei perus kaupoista ainakaan saa.

Hipsterlehti, sushirulla ja Pie Facen currypiiras
Toinen hienous johon olen vain täällä tormännyt on ns. sushirulla. Kaikki makithan ovat rullia mutta täältä saa yhden ja kolmen dollarin väliltä ylikasvaneita rullia. Japanissa näitä taitaa olla kartion mallisina mutta täällä ylikasvaneet makit myydään aina perinteisen sylinterin mallisina. Makuja on kaikkia ja rullia saa myös ruskealla riisillä. Rulla tai pari käy hyvin lounaasta tai välipalasta ja on helppo safkata vaikka nyrkkeilysalille juostessa.

Taustalla hipstertyttöjen lehti frankie eli Australian Image. Kivoja, kompakteja juttuja ja mainostajina marimekkoa myyviä sisustuskauppoja. Miksei marimekko jo iske paremmin täkäläisille hipstermarkkinoille? Kysyntää varmasti olisi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti