lauantai 15. maaliskuuta 2014

Välineurheilua

Tein muutama viikko sitten hiukkasen urheiluvälineostoksia: rullaluistimet, polvi-kyynär- ja rannesuojat. Kypärä minulla jo oli, sekin tosin uutta suosikkilajiani varten hankittu. Tämän vuoden tavoitteisiin on nyt sitten virallisesti lisätty uimisen opettelun lisäksi myös White Star-testin läpipääsy joka mahdollistaa kontaktiluisteluharkkoihin osallistumisen joka toivottavasti mahdollistaa huikena taitojen kehityksen joka aikanaan mahdollistaa joukkueeseen pääsemisen ja Roller Derbyn pelaamisen!

Meitsin kypärä ja yli-iso tarra
 Joka ei lajia tunne yhtään, tässä kvg. En ole vielä niin hyvä, että osaisin mitään kovin kummoista mutta pikku hiljaa taidot tuntuvat karttuvan. Onhan minulla ausseihin verrattuna luistelukokemuksen tuomaa etua, en ole koskaan ollut täysin "aaargh, miten nää toimii, olen Bambi, tömps"-vaiheessa. Jotain hyötyä niistä lukuisista kylmillä luistinradoilla vietetyistä ajoista on selvästi ollut.

Aah, ihanuusluistimet
 Ensin pelkäsin, että vanhat polvivaivani estävät luisteluhommat, mutta korkkareiden ahkeran ympärivuotisen käytön, nyrkkeilyn ja paljaiden jalkojen kombinaation on selvästi korjannut jalkani kaarta ja polvivaivat ovat sitä myöten myös kadonneet.

Snadisti jänskättää tuleva testi, mutta eiköhän siitä treenaamisella pärjää. Olenkohan koskaan ollut näin innoissani mistään urheilusta? En ainakaan pitkiin aikohoihin...
Suojat tarvitsee pestä vähän väliä. Muuten "lätkäkassi"-lemppa valtaa paikat

4 kommenttia :

  1. Tosi hienot luistimet! Ja oot kyllä hienon lajin valinnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun muut harrastukset ei ollu tarpeeks väkivaltaisia.. :D

      Poista
  2. Hienot ostokset! Mun kaveripiirissä roller derby näyttää valloittavan tyyppejä yks toisensa jälkeen. Onko täällä vedessä jotain, vai mistä tää johtuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ehkä :) Tai sit luistelu on vaa niin kivaa. Kokeile jos on mahdollisuus!

      Poista