maanantai 23. syyskuuta 2013

Blogihiljaisuuden loppu, toivottavasti ainakin

Blogissa on hiljaista vaikka minulla on ollut kaikkea muuta kuin tylsää viimeiset kuukaudet. Kohta viimeinenkin kolmesta kurssistani on lopussa ja viimeisiä harkkoja viedään joten jotain aikaa jää muuhunkin kuin Latex-templeitin tuunaamiseen.

Ensimmäiset kuukaudet ovat olleet varmaan kiireisintä aikaa elämässäni ikinä. En olisi uskonut, että kun lopettaa työt niin joutuu tekemään enemmän töitä kuin koskaan. Missä välissä kerkeän edes feisbuukkaamaan? No bussimatkoilla yliopistolle ja takaisin sentäs kerkiää mutta junassa ei edes netti toimi!!! Kammottavia ovat ensimmäisen maailman ongelmat.

Osansa kiireestä ja sen tunnusta on tuonut se, että assaroin kolmea kurssia jotka sinänsä eivät ole hankalia tai rankkoja (joo, ihan hyvin voi opetella SAPin puoli tuntia ennekuin sitä pitää opettaa muille) mutta ne ovat kaikki melkoisia aikasyöppöjä, varsinkin se bisnisprosesseja-ja SAPpia kurssi, kun sitä on ollut kolmesti viikossa, ihastuttavina aikoina tiistaisin ja keskiviikkoisin kuudesta yhdeksään illalla. Yritä siinä sitten keksiä se väli missä kirjotat seitsemäntuhannen sanan harkan kvantitatiivisista menetelmistä. No, se väli oli perjantai-ilta. Hei, olen Anna ja olen totaalisen nolife.

Nolifenkin pitää välillä nollata pää ja tällä hetkellä siihen käy parhaiten kalkkiviivoja kutkutteleva Breaking Bad eli tuttujen kesken BB. Harvemmin tulee vastaan sarja joka pikku hiljaa vain kasvaa ja kasvaa ja paranee kausi kaudelta ja huh, millaisia viimeiset jaksot ovat olleet! No, en sano mitään, katsokaa itse. Ensimmäinen kausi ei ehkä vielä ihan kaikkia vakuuta mutta suosittelen jatkamaan, hitaasti hyvä tulee.


Kivat jäbät Walt ja Jesse

BB:n lisäksi iloa on tuonut myös tulevan reissun suunnittelu. Suunnittelu kun jonkun viisaan mukaan on melkein parempaa kuin itse matka. En olisi tästä ihan niin varma, kyllä se matka on aika mukava myöskin, varsinkin kun suunnitteluun ei tällä kertaa ole liiennyt ihan valtavasti aikaa. Opiskelijoilla ei ole lomia mutta nyt koitan kuitenkin päästä hetkeksi irti harkoista ja laadullisen tutkimuksen epistemologiasta. Outo safka ja vilkkuvalot ovat siihen omiaan.


http://televisedrevolution.com/australians-are-breaking-bad-with-breaking-bad-downloads/

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti