Aaah, mikään ei ole niin hyvää kuin Australian kesän kypsyttämä mango. Lajikkeina paras on mielestäni Kensington Pride mutta kyllä Honey Goldkin menee tai Calypso. Mangon voi myös leikata hankalasti tai sitten "oikein" mangosiiliksi. Entinen kämppiksemme Rohan opetti tämän minulle ja epämääräiseen veitsellä nyhräämiseen ei enää ollut paluuta.
Tämä mango päätyi jugurtin ja myslin kaveriksi. Tätä aamupalaa paremmaksi on vaikeaa päästä.
|
Omnomnom. |
Nom nom nom! Olen kateellinen :)
VastaaPoistaNo, kausi on lyhyt, pitää syödä niin paljon kuin vai kerkeää :)
PoistaAaah, just ostin kokonaisen trayn, mmmmmm! :)
VastaaPoistaHaa, hyvää trayn tyhjentämistä!
PoistaInspiroiduin mäkin ja ostin eilen mangon! Tänään kokeilemaan siiliytystä...
VastaaPoistaTee säki siitä sit giffi :)
Poista