keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Telttailua

Klasun firma järkkäsi viime perjantaina Glampingiksi eli glamour campingiksi kutsutun illan-ja yönvieton. Ensin koko firma perheineen (myös lapset oli kutsuttu) laivattiin ravintolaan missä tarjoilla oli ainakin karkkia(!), juomaa ja jotain ruokaakin siellä taisi olla. Teemana oli Outback Chic ja monella oli mukana hatut ja ruutupaidat. Itse en oikein ollut outback-henkinen muuten kuin leopardifarkkujen osalta ja sekin taitaa olla väärän maan outbackkia. Klasulla oli onneksi ruutupaita.

Outback chic
Aah, Harbour Bridge
Tää oli kai niille lapsille lähinnä tarkotettu...

... mutta vain hölmö aikuinen voi vastustaa hattarapuuta!

Nättiä. Kunnes ne kaikki syötiin. 

Firman tilaisuudeksi tunnelma oli todella rento, puheita ei ollut paljoa ja ihmiset olivat mukavia. Olin joitain Klasun duunikavereita nähnyt jo aikasemmista tapahtumista mutta tutustuin myös uusiin ihmisiin, mikä on aina hauskaa. Keskustelun aiheina oli mm. AC/DC: Australian Eppu Normaali vai cool. Ilmeisesti cool mutta fanipaitojen pitäminen on silti vähän junttia. Tosin eriäviäkin mielipiteitä. Mistä pikku hipsterin nyt pitäisi tietää onko ironinen AC/DC-paita hyvä vai ei? Voih.

Raflasta meidät heivattiin taas laivaan ja laiva suuntasi itse camping-osuudelle Cockatoo-saarelle. Olimme käyneet saarella jo ihan ensimmäisinä päivinä Outpost-näyttelyssä mutta se oli päiväsaikaan. Illalla saarella oli pimeää ja tehdasrakennukset pelottavia. Teltat oli ilmeisesti numeroitu ja jaettu mutta kukaan ei tätä noudattanut vaan otimme sen teltan mikä vaikutti parhaalta ja oli lähimpänä grillikatosta eli tulevaa aamiaista. Ennen nukkumaanmenoa kävimme hiippailemassa jonkun mäen päällä hylätyssä vankilassa mutta emme nähneet luvattuja kummituksia.

Telttoja vaikka muille jakaa

Vankilan raunio
Ilmeisesti saari on aika suosittu telttailukohde ja telttoja saa ilmeisesti vuokrattua valmiiksi pystytettyinä paikan päältä. Ihan hyvä vaihtoehto jos telttailu oikeassa korvessa ei nappaa. Cockatoon ainut huono puoli (jos rääkyviä lokkeja ja cockatoita ei lasketa) on se, että sinne ei saa viedä yhtään miestä väkevämpää, eikä baari/kahvila ole öisin auki. Marinoinnin joutuu siis suorittamaan jossain muualla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti