sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Rullaillen

Olen tainnut jo pariin otteeseen valitella Sydneyn fillarointiskeneä. Kaupungilla fillaroivat vain ne, kenen itsesuojeluvaisto on täysin alikehittynyt tai kellä ei ole mitään menetettävää. Pyöräteitä on joissain  paikoissa mutta joku älypää on yleensä yhdistänyt ne bussikaistaan, eli itse en ole koskaan edes ajatellut fillarointia vaihtoehtona.

Nohevat aussit keksivät kuitenkin muitakin keinoja nopeuttaa matkantekoa kuin fillarit ja autot. Olen kateellisena katsellut kun hipsterit puikkelehtivat liikenteen seassa normaalia pidemmillä skeittilaudoilla joita myös longboardeiksi kutsutaan. Eilen sitten tilanne eskaloitui siihen, että satunnaisessa surffikaupassa oli skeittilauta Sea Shepherdin logolla ja valaalla ja olihan se pakko napata kainaloon kassan kautta. Vaihtoehtoja ei vain ollut.

Mun ihgulauta
Vähän treenasimme ensin Manlyn rantakadulla ja iltapäivällä vähän lisää tuossa läheisessä Hyde Parkissa. Iltapäivästä alkoi jo sujua ja tänään olimme jo ihan vanhoja tekijöitä kun kävimme nappaisemassa Bondilta toisen laudan Klasulle. Nyt enää ongelmana on repun puute. Työmatkaskeittaus ei valitettavasti ole Maxinen kanssa kovinkaan helppoa kun tasapaino heittelehtii laukun mukana. Kånken houkuttelisi ja niitä jopa saa (hemmetin kalliilla) ainakin yhdestä kaupasta mutta sitten olisin (taas) ihan samis Klasun kanssa. Ah ja voih näitä ensimmäisen maailman ongelmia.

I haz skeittilauta

Super-Klasu
Whiiii!

1 kommentti :

  1. Osta reppu, jossa on pääkalloja! Ei mitään Kånkenia, kun niitä on KAIKILLA.

    VastaaPoista