sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Port Douglas, osa 2

Sunnuntaina ja maanantaina jatkoimme lauantaista tutulla hyvällä kaavallla emmekä oikeastaan tehneet mitään erikoisempaa. Sunnuntaina vuokrasimme hotelliltamme kaksi nitisevää fillaria ja vaikka tajusin, etten ole polkupyörään koskenut sitten viime Suomen kesän elin noin vuoteen, oli pyörällä ajo edelleen kuin pyörällä ajoa, mitä nyt polkimet nitisivät niin, että kaikki lähistön krokotiilit varmasti kaikkosivat.


Nitinäkone
Poljimme sataman liepeille katsastamaan Port Douglasin sunnuntaimarkkinoita. Markkinat olivat varsin markkinaisia; hippirytkyjä, epämääräisiä koruja, mehua ja krokotiilista tehtyjä vöitä. Päädyimme ostamaan vain ananasmehua ja kaksi kukkapompulaa minulle ponnarinpitimiksi.
Rojua kaupan 
Kirkkopose saatananpalvontapaidassa 
Poljimme fillareilla näköalapaikalle mistä sai hienoja turistikuvia Port Douglasin Neljän mailin rannasta. Ylös polkeminen oli vähemmän kivaa kuumuudessa, eikä alaskaan ollut kovin kivaa tulla kun jarrut olivat epämääräiset ja mäki jyrkkä.
Neljän mailin ranta
Helsinkiin on matkaa
Loppupäivästä keskityimme lähinnä syömään krokotiilia erilaisissa muodoissaan ja kävimme myös disainiltaan ihanan kahdeksankymmentälukulaisessa raflassa nimeltä Salsa. Ruoka, sekä Salsassa, että krokotiili, oli todella hyvää. Krokotiili on ehdottomasti uusi suosikkieläimeni. Maistuu vähän kalaisalle kanalla, eli hyvälle.

Savustettua krokotiilia
Klaus pohtii elämää, menneisyyttä ja tulevaisuutta
Maanantaina oli illalla lento pois joten käytimme aikamme tehokkaasti lähinnä makaamalla Pink Flamingon altaalla. Ihanaa joutenoloa, Cosmopolitan-lehtiä kuukausien takaa ja ainoana huolena aurinkorasvan riittävyys. Se riitti hyvin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti