maanantai 3. syyskuuta 2012

La-su-humppaamiset

Lauantain ensimmäinen virallinen kevätpäivä valkeni aurinkoisena mutta kylmähkönä. Suuntasimme laiskoina aamupalakokkaajina testaamaan uudemman kerran Billssin tarjontaa. Tämä on se aamiaismesta mikä sisustaa mariskooleilla ja josta saa todella hyviä ricottapannukakkuja. Aamupalan jälkeen emme olleet ihan varma mitä olisi kiva tehdä mutta piipahdus himassa ja tilin katsastus auttoi tilannetta. Veronpalautukset olivat plopsuneet tilille joten suuntasimme shoppaamaan teepannua, kauan himoittuja aurinkolaseja ja muutamaa muuta oleellista rompetta.

Skool!
Klasun vaatimus ruualle oli "kallista ja lihaa" joten menimme Porteño-nimiseen argentiinalaiseen ravintolaan jonka ohi kävelimme ekotalossa asuessamme lähestulkoon joka päivä mutta jonka olemassaolon tajusimme paremmin vasta kun sitä oli kehuttu lähestulkoon jokaisessa mediassa mitä vastaan tuli. Otimme uutta suosikkieläintäni, wagyuta, oli hyvää.


Klasu ja taustalla viinekellari
Lauantain vaihtuessa sunnuntaiksi piti keksiä uutta tekemistä. Emme olleet ennen käyneet Bondin markkinoilla emmekä koko huudeilla pitkiin aikoihin joten suuntasimme liian täydellä bussilla kohti rantsua. Markkinoilla oli sekä uutta, että vanhaa. Muutama kiva Newtownin kauppa piti myös omaa kojua täällä mutta emme kaiken kiertelyn jälkeen hankkineet mitään.


Roinaa
Lisää roinaa
Rannalla oleiluun oli aivan liian kylmä mutta joku oli ilmeisesti unohtanut kertoa sen muutamille turisteille. Aallotkin olivat melkoiset ja tuuli vähän liian hyytävä, että olisimme jääneet pitkäksi aikaa palloilemaan joten päätimme hypätä dösään kohti toisia markkinoita. Chilisoosivarastot alkoivat olla lopussa joten vaihdoimme Bondilta Rocksiin.


Uudet arskat, hienoin paita ikuna
Matkalla Rocksiin (Rocks on lähellä Cirqular Quayta, joka on satama) näimme jotain hienoa. Sea Shepherdin Steve Irwin oli ankkurissa ja järjestöllä ständi laivan edustalla. Sea Shepherd on paras luonnonsuojelujärjestö ja suojelee valaita, delfiinejä, haita ja kuutteja pahoilta japanilaisilta ja kanukeilta. Jotkut valtiot (ainakin Japani) pitää järjestöä terroristijärjestönä, toiset taas (esimerkiksi Australia) tukevat (lähes) täpönä.

Hahaa, varo japanilainen valaanmurhaaja!
Mericamoväritys
Loppuun vielä kuva Luis Vuittonin psykedeelisestä näyteikkunasta Rocksissa. Hieno. Muutama tuollainen lonkero olisi hauska himassakin. Tosin ei makkarissa, näkisin painajaisia.

Miten tämä liittyy laukkuihin? 

3 kommenttia :

  1. Mitä tuon paidan helmassa lukee?

    VastaaPoista
  2. Helsingin Luis Vuittonin ikkuna on samanlainen! Niil on selvästi yhteneväinen näyteikkunapolitiikka.

    VastaaPoista