sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Teetä ja veronpalautuksia

Täällä Ausseissa verovuosi loppuu heinäkuuhun eli heinäkuussa on isot alet ja sen jälkeen pitää täyttää veroilmoitus. Sen voisi täyttää netissä jos a. osaisi käyttää kamalaa tunkkihärpäkettä b. olisi aiemmin jo maksanut tänne veroja. Koska en tiennyt kohtaa b., taistelin ohjelman kanssa jonkun aikaa kunnes luovutimme ja päätimme käydä tekemässä veroilmoituksen verotoimistossa mikä olikin oikeastaan ainoa vaihtoehto newbieille. Ausseja ei selvästikkään kiinnostanut pitää verorahoja joten saimme ihan mukavasti takaisin. Niillä rahoilla tuli nyt ostettua lennot Suomeen ja takaisin ja hieno teepannu.

Teepannu on T2-liikkeestä, maailman ihanimmasta teekauppaketjusta. Sinne meneminen on vain vaarallista kun mukaan tarttuu aina jotain ihkua. Suosikkiteeni on tähän mennessä ollut vaniljainen Melbourne Breakfast (koska sitä on saanut myös pusseissa) ja nyt uusi Chili Kiss, missä on oikeasti aika paljon potkua kun teen seassa on kuivattua chiliä.

Hyvä pannu, ei ruiki

Teetäää!
T2:lla on aivan mahtava valikoima koristeellisia pannuja ja kuppeja ja säilytyspurkkeja, mutta jokin saa aina valkkaamaan sen simppeleimmän, funktionaalisimman ja skandinaavisimman. Alvar Aallon aivopesun tulosta?


1 kommentti :

  1. Hei! Georgian Jenni johdatti minut tänne. Chilli Kiss kuulostaa kyllä ihanalta ja T2 on muutenkin ihana <3 Minäkin parhaillaan taistelen veronpalautuksen kanssa. Tai siis laiskuudesta on vain kiinni, etten ole saanut tehtyä hommia loppuun eikä mistään oikeasta taistelusta. Minusta tämä aussien liberaalimpi veropolitiikka on oikein mukava :)

    VastaaPoista