keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Koiranpennut

Ex-vuokraisäntämme puhui jo jossain vaiheessa kesää koiranpentuprospekteistaan. En oikeastaan uskonut, että mitään asialle tulisi tapahtumaan kunnes viikko sitten huomasin Naamakirjasta, että kappas, kyllä sinne on jotain elukkeja tupsahtanut. Pennut Zip ja Coco ovat kylläkin jo kymmenkuisia jötkäleitä. Niistä tulee opaskoiria sokeille kunhan vähän kasvavat ja toivottavasti rauhoittuvat mutta kasvattaja antoi Robbien hoitoon kuukaudeksi ollessaan itse huitelemassa jossain. Opaskoiruuteen on vielä vähän matkaa (Coco pysähtyi keskelle liikennevaloja pissaamaan kun veimme niitä ulos, ei hyvä temppu sokean kanssa) mutta mukavia koiruuksia olivat molemmat, ihmisystävällisiä eivätkä kovin agressiivisesti hakeneet huomiota, toisin kuin jotkut belgianpaimenkoirat... Coco on nimestään huolimatta uros ja Zip on narttu. Nimet ovat pöhköjä, mutta eivät tunnu koiria itseään haittaavan vaan ne jopa ajoittain tottelevat niitä.

Toinen "pennuista"
Oikeampi syy miksi menin koiruuksia katsomaan on se, että Anna ja Tuomas ovat täällä Sydneyssä ensi viikkoon saakka matkallaan Aucklandista Suomeen ja majoittuvat täälläoloaikansa meidän entisessä huoneessamme.

Vauhdikasta rapsutusta
Ekotalo on myynnissä, hintapyyntö 1,3 miljoonaa dollaria
Hengailin ekotalolla maanataina ja kävimme Anna kanssa lenkittämässä pentuja Prince Alfred parkissa. Siellä kaikki kulmakunnan muutkin coolit koirat käyvät ja saavat juoksennella ja leikkiä toistensa kanssa vapaasti. Muut koiranomistajat tuntuivat tietävän koirien elämäntarinan meitä paremmin, ovat tainneet sosialisoida ennenkin.
Baskervillen tappajakoirat

5 kommenttia :

  1. Ihania karvakorvia. Ettei vaan kohta pyöri teilläkin oma hauvavauva ;-) Se alati hellyydenkipeä belgis tulee parin viikon päästä pitkäksi viikonlopuksi meitä ulkoiluttamaan.

    VastaaPoista
  2. Mistäs syystä ekotalo on myyntiin mennyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omistaja kyllästynyt sen ylläpitoon ku se on nii paskassa kunnossa varmaanki.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Söpöjä mutta tuhoavia. En onneksi asu samassa paikassa noiden kanssa. Goodbye kengät ois muute...

      Poista