lauantai 14. tammikuuta 2012

Viiniä ja sitruunoita





"If life gives you lemons, make lemonade" sanoo ameriikkalainen sananlasku. Majoituksemme pihassa Marlboroughin viinialueella oli upea sitruunapuu, josta sai vapaasti poimia appelsiinimäisiä herkkukeltasuikuloita. Pelkkä raakasokeri sai riittää sitruunamehun kaveriksi. Majoituimme viini/marja/hunajafarmilla joka myös myös myi ruukuja, siitä nimi Pot Shed.

Huono puoli majapaikassamme wcn jättilukkien lisäksi oli heikko kuuluvuus. Muutenkin olemme eläneet aika katvealueella metikössö kävellen ja viinejä maistellen. Lisäksi Vodafone osasi ja liittymillämme ei voi soittaa eikä tekstailla kuin viikonoppuisin. Elektroniikka tuottaa muutenkin päänvaivaa kun "vedenpitävä" kamerani vuoti ja tuhoutui. Lahjoituksia uutta kameraa varten otetaan vastaan, esim. isällisen joululahjan merkeissä, vink vink. Taidan koittaa Wellingtonista katsella uutta kuvamasiinaa. Myös suositukset kelpaavat.
Published with Blogger-droid v1.7.1

2 kommenttia :

  1. Suosittelen Olympus Pen Miniä, tai vastaavaa minijärkkäriä, niitä on nyt Sonylla ja Nikonilla ainakin. Pieni, mutta laadukasta kuvajälkeä, hintahaarukka jossain 400 ja 500e tienoilla, ihan siedettävä jos vaikka kahdestaan hankitte. Ei kestä vettä, mutta saatavilla suojuksia yms.

    VastaaPoista
  2. Mä taas suosittelen Canonin Powershotteja, varsinkin kuvanvakaimella varustettuja. Möhkälemäiseen muotoon mahtuu erinomainen optiikka hintaluokassaan, ja hinnat jotain 100-300 euroa. Järkkäriin verrattuna suurin ero ettei saa vaihdettua linssejä (ja linssithän on kalliita), mutta esim valotusajan, aperturen ja ISOn säädöt toimii ja niiden avulla saa hyvää jälkeä aikaiseksi.

    VastaaPoista