keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Sataa sataa ropisee

Nyt sataa Sydneyssä jo kolmatta päivää. En ole vielä blogaillut reissun viimeisiä päiviä kun Joku omii tietokonetta johonkin turhanaikaiseen työnhakuun... Alkuviikosta satoi vähän vähemmän ja pääsimme kokeilemaan surffia Maroubralla, ei muuten onnistunut, ihan kauhea tuuli ja aallot, sekä löhöämään läheisessä puistossa. Nyt olemme pysytelleet aika tavalla kämppämme läheisyydessä ja nakutelleet hakemuksia.

Niinjoo, lukijoille tiedoksi, olemme siis vuokranneet huoneen Redfernistä, Sydneyn Kalliosta. Kyseessä on ekotalo eli kierrätämme saman verran mitä Suomessa yleensä mutta ilmeisesti ausralialaisittain aika paljon. Vuokraisäntämme on mukava joogaope/dokumentaristi/drag queen ja kämppiksinä saksalaisia, jenkkejä, britti, italiaano ja jopa yksi aussi. Meillä oli myös kaksi kanaa sisäpihalla mutta ne muuttivat toiseen ekotaloon kun siellä kävi kanakato ja vain yksi jäi jäljelle.

Pistän myöhemmin kuvia tästä kämpästä kunhan valo paranee. Esimakuna sateinen kännykkäkuva parvekkeeltamme Chalmers streetille.
Published with Blogger-droid v1.7.1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti