tiistai 13. joulukuuta 2011

Viiniä Yarrassa

Tänään vietimme mukavan päivän ajellen ympäri Yarraa ja maistellen viinejä. Kävimme viidellä tilalla ja eksyilimme parin sulkinaisenkin tilan pihaan. Klasusta alkaa kehittyä uukkarimestari. Tilat olivat Chandon (Mötikän omistama tila), St Huberts, Punt Road, Mandala Estate ja viimeisenä Long Gully Estate.

Maistelumeininki oli aika erilaista kuin Italiassa tai Jenkeissä: lähestulkoon kaikkialla se oli ilmaista ja viinejä sai maistella kaikkia! Joka tilalla oli useita eri brändejä ja viintä kaikista lokaaleista rypäleistä, jotka ovat täällä chardonnay, pinot noir ja shiraz sekä vähän cabernettia. Viinit olivat hapokkaita ja herkullisia ja koska mies oli kuskina, vastasin lasien loppuuntyhjennyksestä, alkoholiahan ei jätetä, suomalaisia kun ollaan.

Muutama flinda tarttui myös mukaan joulua ja uutta vuotta odottamaan. Hullut paikalliset kuulemma paistava jouluna kalkkunaa vaikka ulkona olisi 45 astetta lämmintä. Me saatamme joutua tyytymään vähän kylmemään jouluun mutta ilmeisesti sää on kuitenkin lämpenemään päin. Huomenna tosin jatkuu matka etelään, Melbourneen.
Published with Blogger-droid v1.7.1

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti