tiistai 6. joulukuuta 2011

Graffiteja ja lautoja

Työn haun ja epämääräisen haahuilun lisäksi turisteilua tuli harrastettua Cockatoo-saaren merkeissä. Saarella oli Outpost-niminen graffititaiteen näyttely jossa oli muutamia aika mageita juttuja, esimerkiksi Banksyn tauluja ja tunnelillinen kantaanottavia graffiteja.

Outpost, jonkassa
Itse saarikin oli aika vinkeä, vanhoja teollisuushalleja, tunneleita ja isoja koneenromuja. Näyttelypäivä oli ensimmäinen (ja so far viimeinen) kunnolla lämmin päivä ja Klasu onkin jo ottanut väriä. Itse olen vielä aika olmeisa.

Turistipoppoo

Kool graffiti

Banksy on paras :D

Elukkeja seinässä

Tässä on Viestiä(tm)

Groucho!
Sää on muutenkin ollut aika kaamea, koko ajan Suomen kesää. Kylmää ja kylmää ja vettä. Sydneyläiset ihmettelevät vuosituhannen kylmintä kesän alkua ja turistit palelevat öisin hostellissa. No, kohta pitäisi parantua kelien ja kyllä se aina +2 ja räntää-kelit voittaa.

Klasu on surullinen koska on työtön ja kapitalismi käskee tuhlaamaan koko ajan
Surffipummin elämä helpottui kun ostimme perjantaina omat laudat! Märkäpuvut pitäisi vielä hankkia, mutta ajattelimme koittaa löytää ne Torquayn outleteista. Surffikeli on ollut toistaiseksi vielä hieman haastava, tuuli tahtoo pölliä laudan mutta työttömillä on aikaa treenailla.

PS! Hyvää itsenäisyyspäivää! Meinasimme viettää sen testaamalla Manlyn surffit.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti