torstai 8. joulukuuta 2011

Hostellimme

Hostellimme on Lonely Planetinkin suosittelema The Original Backpackers hostel Victoria Streetillä. Meillä on täältä huone omalla veskillä ja suihkulla mikä helpotta elämää kummasti.

Talo on julkisivultaan ihanan viktoriaaninen, kuten aika moni talo täällä. Rakastan noita takorautaparvekkeita, ah! Hostelli on täynnä teinareita, enimmäkseen ranskalaisia tai saksalaisia. Suomalaisia oli yhdessä vaiheessa meidän lisäksemme viisi(!!!), tosin osa asuu täällä ilmeisesti pidempää pätkää ja tekee siivousta hostellissa. Teinejä tulee nähtyä ruokaa lähinnä ruokaa laittaessa, muutoin emme ole jaksaneet kovinkaan paljoa sosialisoida välillä todella huonoa englantia puhuvien ranskalaisten teinipoikien kanssa.

Hostelli kadulta

Hostellissaelon huonoja puolia on se, että ulos lähtö kestää aina ihan tuhottoman kauan. Kaikki kamat ovat hukassa, tyynyjen tai nyssäköiden alla tai väärässä laukussa. Myös kaksi surffilautaa haukkaavat mukavasti tilaa joka ei lainkaan nopeuta puikkelehtimista. Odotan kyllä jo innolla vähän pysyväisempää asujaimistoa johon saisi rauhassa levitellä kamansa vakipaikkoihin.
Original Backpackers on kuitenkin asujaimistomme vielä lauantaihin asti. Toivon mukaan sää vain lämpenee. Muutama päivä sitten öisin oli aika hyytävää ja peitot ovat täällä anglolaatua, eli olemattomia lakana-viltti-viritelmiä joita ällöän. Ruotsalaisille kiitos Ikeasta josta saa kunnon peittoja ja kunnon lakanoita täälläkin maailmankolkassa.

Sisäänkäynti, avoinna maksukykyisille backpackereille

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti