tiistai 21. toukokuuta 2013

Talvi tuli

Pitkään se kesti, lämmin syyssää mutta viime maanataina talvi humahti päälle kuin Luupäissä konsanaan. Ilman lunta tosin.


Kuten oletimmekin, vanha talomme ei ole se talven kestävin joten Suomesta kontittuneet villahuovat ja Joutsenen untuvatäkki ovat tulleet tarpeeseen. Myös villasukat ovat ahkerassa käytössä. Kiitos uusimmista siskolle!

Tuntuu, että en ole muutamaan viikkoon tehnyt yhtään mitään mutta se ei täysin pidä paikkaansa. Sosiaalinen elämämme on ollut liiankin vilkasta sillä välillä tuntuu, ettei kerkeä blogiakaan naputtelemaan. Olemme Klasun kanssa käyneet maistelemassa viinejä Klasun duunikaverin Kostjan ja vaimonsa Annan kanssa. Kävimme moikkaamassa Rohania Potts Pointin hipsterikämpällä ja tapasimme myös Rohanin opiskelikaverin joka oli ollut vaihdossa Suomessa viime vuonna. Kävimme minisludgeindiebändien keikalla jonka pääesiintyjä oli Uusi-Seelantilainen Beastwars.

Olen lukenut muutaman kirjan joista ehkä kirjoitan. Lisäksi olemme katsoneet muutaman elokuvan joista Iron Man 3 oli hyvä, uusin Star Trek vielä parempi (ah, Benedict), Cloud Atlas oli vähintäänkin mielenkiintoinen ja raikkaan epäselittelevä, Brave hyvä Pixar mutta olen nähnyt parempiakin (Up ja Wall-e) ja tietenkin uusinta kautta Game of Thronesia joka alkaa kohta lähestyä loppuaan... Minähän tiedän mitä tulee käymään mutta jos joku ruoja ei ole lukenut vielä kirjoja niin huh, mitä menoa tulossa...

http://i101.photobucket.com/albums/m52/cmbeckett34/BONE/BoneWinter02.jpg

2 kommenttia :

  1. Sama meno täällä: villapaita päällä ja villikset jalassa - hyrrrhhhh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täkäläinen "eristys" on kyllä omaa luokkaansa. Ei olee...

      Poista