tiistai 7. toukokuuta 2013

Lähirantoja

Meiltä Bondilta lähtee kiva kävelyreitti kallioiden reunamia pitkin kohti muita rantoja. Pienen pätkän tätä reittiä olimme aikaisemminkin kävelleet mutta lopettaneet aina Tamarama-rantaan. Viime sunnuntaina aallot olivat huonoja ja sää kiva joten kävelimme koko reitin aina Coogeelle saakka. Siitäkin olisi voinut varmaan vielä jatkaa, mutta neljä ja puoli rantaa oli ihan hyvä saldo.


Meidän rannalla oli uusi graffiti tekeillä
Surffaajille oli ilmestynyt sääntötaulu. Pitäisi varmaan noudattaa... köh
 Ensimmäinen rannoista on jo aiemmin mainittu Tamarama. Täällä on yksi vaarallisimmista virtauksista vaikka ranta on lapsiperheiden suosiolla joten rantavahtien pitää olla nohevia.

Tamarama, söpö pikku ranta
Seuraava rannoista on nimeltään Bronte, vähän Tamaramaa isompi, kivan näköinen ranta joka taitaa olla myös surffattava. Tosin emme ole koskaan kokeilleet emmekä varmaan ihan hetkeen kokeile sillä siellä on kuitenkin jotain paikallisia jotka eivät tykkää nyybeistä. Bronte on tosi kiva asuinalue ja se näkyy kyllä kämppien hinnoissakin. Ah, ihania viktoriaanisia omakotitaloja ja minihuvioita. Mulle kans!

Kiveä pitämässä vainajat poissa kuleksimasta

Vanhoja hautoja
Bronten jälkeen vuorossa oli South Head Cemetary, hautuumaa jo 1800-luvulla minkä näkee helposti hautojen tyyleistä ja vuosiluvuista hautakivissä. Tänne en välttämättä haluaisi tulla pimeällä. Tai haluaisin. En ole ihan varma. Taattua goottiromantiikkaa tarjolla.

Lisää minirantoja, nyt vuorossa Clovelly
Epäranta
Hautuumaan jälkeen kyltit paljastivat meidän olevan Clovelly-nimisellä minirannalla. Siellä polski lähinnä lapsia ja vanhuksia ja nurtsilla oli grillaavia perheitä. Clovellyä seurasi veneitä ja levää täynnä oleva toinen pikku ranta jonka nimi jäi minulle mysteeriksi.

Klasun takana Coogee

Meitsi ja muistomerkki Balin terrori-iskun uhreille Coogeella
Coogeelta otimme laiskoina bussin takaisin himaan missä hengailimme kunnes tuli aika lähteä kuuntelemaan progressiivista rämpytystä Toolin muodossa. Hyvä keikka, kuten oli odotettavissa. Siitä ei kuvia tipu sillä kaikki kuvaaminen oli ehdottomasti kiellettyä eikä keikkakuvista kuitenkaan saa mitään selvää mutta voin sanoa, että jäbät näyttivät ihan samalta kuin ennenkin ja videot mitä screenillä näkyi olivat häröjä kuten aina ennenkin. Googlettakaa vaikka.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti