sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Luukku 21, maissilettuset

Sunnuntai eikä derbyharkkoja hevonkuusessa eli mahdollisuus kunnolliseen herkkuaamupalaan. Maissi oli kaupassa tarjouksessa joten corn fritterit eli vapaasti käännettynä maissilettuset olivat melkein ilmiselvä aamupalavalinta. Näitä näkee välillä aamupalarafloissa vaikka kyseessä taitaa olla ennemminkin ameriikkalainen herkku. No, aussiversio ei ole uppopaistetettu ja lisukkeet ovat yleensä semiterveellisiä. Paitsi pekoni... köh.

Käytämme näiden tekoon Bill Grangerin ohjetta. Bill on ollut niin ystävällinen, että avasi raflansa myös tänne meidän rannalle Gertrudea ja Alicea vastapäätä. Nykyään ei enää tarvitse kömpiä Surry Hillssiin jonkun muun tekemien corn frittereiden tai ricotta-pannukakkujen perään.

Kuvassa kuitenkin omatekemät. Omnomnom. Lisukkeena avokadoa ja lohta.
     DSC02439

3 kommenttia :

  1. Täytyy sanoa, etten ole ikinä nähnyt yhdessäkään amerikkalaisessa aamupalapaikassa corn frittereitä. Hushpuppyja oli monessa paikkaa Georgiassa, mutta ne oli ihan pääruokalisuke.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkit ei osaa syödä omia ruokiaan!! Skandaal!

      Poista
  2. As stated by Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason women in this country get to live 10 years longer and weigh an average of 42 pounds lighter than us.

    (And realistically, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING to do with "HOW" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", and not "what"...

    CLICK this link to discover if this short test can help you release your real weight loss potential

    VastaaPoista