keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Vastauksia haastekyssäreihin

Sain Sannalta tunnustuksen ja kysymyshaasteen vähän aikaa sitten ja nyt muistikortille onkin kertynyt sopivasti sekalaisia kuvituskuvia tälläisen haastepostauksen täytteeksi joten here goes:



1.  Kenen julkisuuden henkilön kanssa haluaisit illallistaa ja miksi?
En varsinaisesti haluaisi illallistaa kenenkään vieraan ihmisen kanssa sillä kammoan painostavaa hiljaisuutta ja hetkiä kun läbänderiä ei heitetä. Tuttujen kanssa illallistamisessa yleensä löytyy sanottavaa. Tämän takia julkkiksen pitäisi olla aika puhelias ja puhua mielenkiintoisista jutuista mutta ei kuitenkaan liikaa, että pääsen myös narsistisesti kuuntelemaan omaa ihanaa ääntäni. 

Jos pitää valita joku kaikkien tuntema kunnon julkkis, jostain syystä luulen, että tulisin aika hyvin juttuun Tina Feyn kanssa. Jos Tinalla ei ole nälkä, myös Lena Dunham vaikuttaa hauskalta tapaukselta. 

Lintuhäkkejä Angel Placessa

2. Mikä kirja on jäänyt mieleesi voimakkaimmin lapsuudestasi? 
Mummoni luki minulle vaikka mitä kirjoja mutta itse lukemista opuksista Pikku Vampyyri-hömppäkirjat taisivat olla portti fantasiaan ja scifiin ja Astrid Lidgrenin Peppi aiheutti palon lähteä etelän merille. 

3. Mikä on elämässäsi parasta juuri nyt? 
Australian lämpimät kesäpäivät ja meri joka näkyy joka aamu ikkunasta.

Tuo häiriö vedessä on miljuuna uimaria skabaamassa
4.  Mitä musiikkia kuuntelit viimeksi?
Heviä! Todennäköisesti Opethia, Ruotsin lahjaa progemetallimaailmalle.

5. Jos sinulla ei olisi mitään velvollisuuksia kuukauteen, kuinka viettäisit sen?
Vaikea kysymys. Aikaisemmin kun olen ollut vapaalla työttömyyden takia, olen jotenkin yleensä täysin lamaantunut, enkä saanut oikeastaan mitään aikaan. No niitä töitä löysin. Varmaan harrastaisin vesiurheilua enemmän ja katsoisin loput klassikkoleffat mitä en ole vielä nähnyt.

Lord Nelson, Sydneyn vanhimpia pubeja
6. Mitä kaipaat menneisyydestä?
Opiskelijaelämän vapautta. Sai mennä ja tulla miten tykkäsi ja ottaa äkkilähtöjä maailmalle jos vain rahaa oli. En tosin kaipaa jatkuvaa huonoa omatuntoa siitä, että pitäisi tehdä jotain opintoja.

7. Mitä tavoittelet?
Transkendenssia.

Seinämaalaus sateisessa Rocksissa

8. Missä itsellesi uudessa maassa haluaisit käydä?
Vaikka missä mutta ykkösenä listalla olisi varmaankin Argentiina.

9. Mitä turistikohdetta suosittelet kotikaupungissasi?
Oopperataloa. Sinne kannattaa mennä ihan sisään asti konsertteihin tai balettiin. Se on sisältäkin hieno ja taso baletissa oli ainakin ihan vakuuttava.

Hemingway, kiva kuppila Manlyssä

10. Mikä on maailman paras tuoksu?
Uunista leijaileva pullan tuoksu ja Klasun mieshajuvesi.

11. Entä kamalin tuoksu?
Varmaan auringossa seisoskeleva roskis ennen roska-auton keräysrundia. Varsinkin jos lämpöä on paljon, esimerkiksi 45 astetta.

Koska olen taas laiska, en laita tätäkään haastetta eteenpäin mutta kiinnostuneet voivat vastailla yhteen tai kaikkiin kysymyksiin kommenttiboksissa.

6 kommenttia :

  1. Hihii, kiitos vastauksista :-)

    Tuo Hemingwayhän näyttää tosi ihanalta, tuollaiset kirjahyllyt kelpais meillekin!

    Varsin kunnioitustaherättävä on tuo tavoitteesi :-D (sori, ehkä tässä ei saisi nauraa...)

    Meillä nuuhkittiin taas noita roskiksia maanantaina fillaroidessa kaupungille. Pahimmat on ne roskikset, joissa on jotain kalan, lihan tai merenelävien jätteitä - ja se 45 lämpöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hemppa oli tosi kiva mesta ja safkakin oli hyvää. Sinne pitää joskus uudestaan.

      Täällä on taas viilenny melkein kylmään eli kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen asteen väliin :)

      Poista
  2. Piti googlata toi transkedenssi. Sillä tuli muuten suomeksi vain yksi ainoa hitti: väikkäri Lottien selviämisestä sodasta. :D Enkuksi tuli sitten enemmän hittejä, esimerkiksi se Wikipedia-sivu, jota tarvitsinkin.

    Mä voin nyt sitten kertoa samalla, mitä itse tavoittelen. Se ei ole mitään noin ylevää. Meitsi tavoittelee tällä hetkellä ensteks tehokkainta vapaauinnin käsivetoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkeesti lotilla ollu sama tavote. Toi on pidemmälle tähtäimelle. Lyhyen tähtäimen tavoite ois löytää kämppä joka ois sen verra kiva, että ei nii paljoo toi näköalan menetys haittaa.

      Poista
  3. Toi ikkunan merinäköala on kyllä jotain niin mahtavaa. Sitä muuten kaipaan menneisyydestäni - Kallion yksiö on ehkä kuitenkin kaikista asuttamistani asunnoista tähän mennessä paras, koska siinä oli minimaalinen merinäköala. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen menetys tulee vähän kyrsimään. Tietty voi miettiä tän kämpän huonoja puolia vastapainoks: vesi tulee sisään katosta sateella, maali irtoo seinistä, keittiö on huono ja säilytystilaa ei juurikaan. Mut nii, on se silti melkone näköala :)

      Poista